mandag 29. november 2010

Et kapittel er over, et annet rett rundt hjørnet

Det er enda tidlig morgen her i Cuenca. Vi er bare tre våkne i leiligheten vår. "Mary did you know", spilles på spotify for stemningens skyld. Det første adventslyset er tent og lyser opp rommet! Johanne har nettopp begynt på scones, Elisabeth og jeg sitter med en oppgave. Solen lukter på morgenduggen og strekker beskjedent på strålene. På plassen utenfor høres lyden av to hunder og bilene som nettopp har begynt å okkupere gatene utenfor. Luften er enda frisk til tross for at vinden ikke setter spor på trerne ute i hagen vår. Det lukter en fin dag i Cuenca!

Vi er ferdig på språkskolen, Nexus, og med det også ferdig med tiden vår i vertsfamilier. Til nå har vi vært sammen alle åtte og fått kjent på hvordan det er å leve i en lokal familie. Vi har og blitt innprenta i grammatikk fra a-å. Allikevel er det nok ingen av oss som føler seg stø nok språkmessig til å ta fatt i oppgavene.

Bildene over er fra det siste måltid i familien i tillegg til avslutningsfest på språkskolen, Nexus. Her diska lærerne opp med alt av Ecuadoriansk mat. Vi prøvde å måle oss med lapper og havregrøt:)

I helga har vi alle åtte (pluss Ane og Ragnhild) hatt herlige dager med skyping, spilling, baking og filmseing. På søndag var det nemlig telling av alle innbyggerne i Ecuador. Elever fra hele landet gikk rundt i husene, telte og stilte spørsmål. I den anledning fikk ingen av oss sette foten utenfor døren. Da kompenserte vi med inne-aktiviteter og det ble en herlig avskjedshelg!

Nå er vi fire på team Ecuador Sport mer enn klare for å reise opp i fjellene og sparke i gang med oppgavene vi har fått! Vi er sultne og gira på å smake på det som venter oss i indianerladsbyen!

Ingen kommentarer: