lørdag 6. november 2010

Etter en uke i Ecuador...

... foeles det ut som at vi er fastboende!!! Selv om sju dager ikke egentlig er saa mye, har vi opplevd utrolig mye og forskjellig paa kort tid! Her er noen faa bilder fra noe:


Spraakskolen tok oss med til Soer-Amerikas stoerste katedral (ligger i Cuenca). Utrolig stilig! Bilde er av underetasjen der viktige religioese ledere har blitt gravlagt. Andre "vanlige" personer ligger paa en annen felles gravplass i Cuenca (bilde kommer). Der var vi paa allehelgensaften(2.nov.), da de legger litt aere i denne feiringen. Folk kjoeper inn masse blomster og store oppsatser for aa legge paa gravene. De skal hjelpe sine avdoede slektninger gjennom saersilden. Noen holder ogsaa fester ved graven for aa ta de avdoede med paa feiringen.






Nice Cream:Fanga foerst oppmerksomheten ved sitt lekne ordspill. Ble seinere en HIT paa grunn av det store utvalget av is! Is i alle former og stoerrelser! Dette har naa blitt en daglig tradisjon som vi alle synes det er paa sin plass aa opprettholde!Cuenca dagene:
Cuenca dagene gaar over tre dager(2,3,4 nov.), der de feirer sin selvstendighet fra Italia. Under disse dagene er det masse liv i gatene og salg av alt mulig! Dette er altsaa en slags 17.mai, bare at det ikke er vanlig aa kle seg noe mer fint enn valig.
Hovedkvelden ble avslutta med en stor konsert og fyrverkeri!











Vi proever saa best vi kan aa integrere oss i den Ecuadorianske kulturen. Da har vi skjoent at fine negler er paa topp ti prioritering! Dermed var det ikke annen raad enn aa ta turen innom et manikyreri:

1 kommentar:

Merethe sa...

Eirin, det er spennende å følge med på hva du opplever! Ser ut som du koser deg, det er flott!! Du kommer til å bli en råtass i spansk!