fredag 29. februar 2008

Vinterferie


I vinterferien var jeg og Merethe hjemme på Hovli. Vi hadde fire koselige dager med masse slækking, sjokolade og romantiske komedier. Akkurat sånn vi liker det:)
Senere kom Marthe og Ida. Utrolig koselig med besøk fra Framnes. Oppholdet dems bestod av synging, kortspilling, filmtitting, turgåing, aking+++.
Siste delen av ferien gikk med til å treffe gamle venner og å stå på ski i bakken.
Jeg har med andre ord hatt en flott ferie med flotte folk!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ser du har forandret bloggtittel. Må si den passer knakende godt, spesielt med tanke på alle turene du har gjort siste året. Du har jo praktisk talt vært både her og der i det siste. I tillegg er familien spredd rundt omkring.

Gleder meg til å treffe deg igjen i påska......lyst til å si "lille venn", men husker at du så fornøyelig konstaterte i jula at nå var du blitt så stor at du til og med kan bruke klærne til søstrene dine, så nå var det slutt på å kalle deg for lille reka.

Du er jo definitivt ikke liten lenger;) Deltar i skirenn og greier.

Du får ha det kos så lenge, da snuppa.

Stein-Ove sa...

Skrekkele godt å lesa at du ha kosa de i ferin, Eirin!:) Og e lika den nye tittelen på bloggen din:) Helsing ein ivrig blogglesar (som skjelda har tid te lesa'n).

Merethe sa...

Kjære vene, har du hatt dette innlegget siden vinterferien uten at jeg har kommentert?? Maaaan, jeg har alltid vært overbevist om at jeg var en av de kommentarene som har vært.. Sorry! Ja, det var koselige tider, men nå er det sommer'n som står for tur. Gleder meg masse til det, da skal vi kose oss enda mer!!!!! Sees om to uker:)