mandag 8. oktober 2007

Tøffinger

Mamma og pappa dro for en uke siden til Madagaskar hvor de skal tilbringe hvertfall to av de neste årene sine. Det ble en tårevåt avskjed på Gardermoen mandag. Litt rart å vite at de er så langt unna når jeg er her hjemme i Norge. Det er ikke bare å ringe hvis jeg lurer på en oppgave eller ta en tur hjem en helg. Men selvfølgelig er det veldig spennende at de valgte å gi slipp på livet i Norge for en stund og dra tilbake. Dere er tøffe!!! Og når vi møtes bli det ekstra stas! Jeg gleder meg masse til jul allerede!
Lykke masse, masse til mamma og pappa! Dette blir spennende!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Eirin!
Det er godt å ha hjemmesida di når vi kanskje egentlig aller helst ville vært sammen med deg der du er...! Vi er ikke tøffinger akkurat. D.v.s. det var ikke lett å reise fra deg/dere på Gardermoen!! Det var ikke lett og ikke godt! Men det er vel prisen vi må akseptere når vi er glade i hverandre. Sorgen over å skilles, men det betyr også gleden over å møtes igjen! Det ikke lenge til jul! Du spør om hushjelp, og vi har Marie som hushjelp i Fandriana og så har vi ei som heter Li her i Antsirabe. Her er det deilig sommer nå, men med litt regn om kveldene som frisker opp lufta. Vi koser oss med mye frukt og gassiske bønner !! Vi skal være her på antsirabe en uke til og så reiser vi til Tana på søndag for å være sammen med Tomb-gruppa de neste to ukene.
Vi snakkes !!

Hilsen mamma og pappa

Stein-Ove sa...

Trivele å få lesa om koss det går med dine kjære i langt sydlegare stråk:) Og, berre for å nemne det, no ha e oppdatert bloggen min! Tenkte du fekk vera den fysste te veta're:) Kjem du att snart ell? Klem