onsdag 16. mars 2011

Al fin

Nå stresser alle åtte rundt i leiligheten. Bagasjen skal være lett nok, ha god nok plass og pakkes klappet og klar før flyet letter fra Guayaquil flyplass klokken 10.00 i morgen tidlig. Mange følelser og tanker ute og går. Noen av oss skulle gjerne hatt en måned til, mens andre er mer enn klare for å prøve telemarkstilen i norske fjell!

De siste tre dagene har vi vært på Montanita, et lite hippiested med turister og rastafaris. Reagga er livet og Marihuana røykes til frokost.
Vi hadde tre knallbra dager der lokale atraksjoner stod høyt på lista. Bodybord, surfing, masasje, bading, soling, tattovering og dreads var noe av det vi lot oss friste med!

Hanne får "todo el cuerpo" masjasje for bare 50 kroner!


Fotball, restaurantliv og surfing ble en stor del av ferien!

Full nytelse!

Gira surfejenter!!! Alle klarte å stå samtlige ganger og ble mer enn drevne på bølgene!

Silje og Hanne på bodyboard i stillehavet

Silje og Ane med omreisende rastafaris.

Noen av oss lot oss friste av hippie-stilen. Ane nesten klar med rasta-looken!

Henna-tattovering ble en "hit" blandt gringitas de Noruega. Johanne slår til med utrissinga "faith", som overraskende nok ble en av de finere tattoveringene

Posing med ny frisyre. Noen mener i ettertid at det å bli grepet av stunden er en ekkel greie og det at dreads faktisk er permanent er desto mer skremmende!

Etter nesten 5 hele måneder i det lille, fantastiske, varierte og unike landet Ecuador, setter vi nesa nord over havet og hjem. Takk for en herlig tid med mye gøy. Om vi kommer tilbake? Helt klart!!!

1 kommentar:

Barbro sa...

Jeg synes dere ble seriøst dødskule med dreads!