søndag 13. februar 2011

sport, kokkelering, bønnings og leik



KRIK har for oss fått et litt større begrep, men forklarer stort sett hva vi er med på hver lørdag i vår lille "indian village".
Ungdommene i menigheten og vi er i gang med å starte opp et helt nytt arbeid for å få til et "ungdomsmiljø". Her i Canar er normen å gå fra å være barn til å bli voksen, og å gifte seg i en alder av 15. En bor og jobber hjemme til er gift, og fra da av flytter en ut og forsørger barn og kone. Jeg er enda forholdsvis ung, men kjenner allikevel godt til den norske måten å mimre til ungdomstiden på. "Hvor ble det av ungdomsårene", kan jeg høre den eldre generasjonen si og sukke mens de drømmer med blikket. Vi hadde hvertfall en "ungdomstid".
lappesteiking på utradisjonelt vis

Tre timerhver lørdag er det duket for blandt annet fotball, basket, baking og bønn. Vi har en timesøkt med sporting etter ønske og samles etterpå til en andaktsbit med Filipe, ungdomsledern. Til nå har dette fungert utrolig bra og vi håper at det er noe som utvikler seg og kan være med på å starte opp en slags "ungdomskultur" i bygda.

Ingen kommentarer: